Frokost
1 stk. Smørrebrød
ÆG & REJER – med purløgsmayonnaise, radise og frisk karse.
KARTOFFELMAD – med estragonmayonnaise, sprød peberbaconsamt revet æggeblomme.
CREMET HØNS – med kålfrit, stegte svampe og sprødt kyllingeskind.
FISKEFRIKADELLE – med græskar i variation og estragon remoulade.
GLASERET SPOLEBON – braiseret med urter, serveret med sprøde svær, salvie og syltet squash.
SPRØD RØDSPÆTTE – paneret filet, syltet rødder, grov remoulade, brændt citron.
2 stk. Smørrebrød
ÆG & REJER – med purløgsmayonnaise, radise og frisk karse.
KARTOFFELMAD – med estragonmayonnaise, sprød peberbaconsamt revet æggeblomme.
CREMET HØNS – med kålfrit, stegte svampe og sprødt kyllingeskind.
FISKEFRIKADELLE – med græskar i variation og estragon remoulade.
GLASERET SPOLEBON – braiseret med urter, serveret med sprøde svær, salvie og syltet squash.
SPRØD RØDSPÆTTE – paneret filet, syltet rødder, grov remoulade, brændt citron.
3 stk. Smørrebrød
ÆG & REJER – med purløgsmayonnaise, radise og frisk karse.
KARTOFFELMAD – med estragonmayonnaise, sprød peberbaconsamt revet æggeblomme.
CREMET HØNS – med kålfrit, stegte svampe og sprødt kyllingeskind.
FISKEFRIKADELLE – med græskar i variation og estragon remoulade.
GLASERET SPOLEBON – braiseret med urter, serveret med sprøde svær, salvie og syltet squash.
SPRØD RØDSPÆTTE – paneret filet, syltet rødder, grov remoulade, brændt citron.