WEEKEND-BRUNCH

575
100
52(2)
Morgenmad
75
41(1)
previous arrow
next arrow

Brunch

Surdejsbolle og rugbrød med smør og marmelade
Gammelknas og Comté ost
Skåret frugt
Græsk yoghurt med sprød mysli
Rørt laksesalat og hønsesalat
Røræg med
peberbacon, brunchpølse og purløg.
Chokoladecreme
Amerikanske pandekager med sirup
Dagens søde anretning

(prisen er pr. person og drikkevarer bestilles separat)

180 kr.

Vegetar-brunch

Surdejsbolle og rugbrød med smør og marmelade
Gammelknas og Comté ost
Skåret frugt
Græsk yoghurt med mysli og frugt
Couscous salat og lun kikærtepostej
Røræg
Sprød falafel og purløg
Chokoladecreme
Amerikanske pandekager med sirup
Dagens søde anretning.
Tilkøb af røget laks +30 kr..

(prisen er pr. person og drikkevarer bestilles separat)

Fra 180 kr.


Brunch i Risskov? Kom til Elfe for en uforglemmelig smagsoplevelse!

Når weekenden nærmer sig, og du længes efter den perfekte kombination af morgenmad og frokost, er brunch ofte det, mange tænker på. Hos Elfe – Lokalt Spiseri er vi klar til at tage imod dig og dem, du holder af, med åbne arme

Weekend-brunch hos Elfe – Traditionelt eller Vegetarisk?

Brunch på Elfe er en oplevelse for alle sanser. For dem, der holder af en klassisk brunch, tilbyder vi en overdådig menu med surdejsbolle og rugbrød, smørret med en sød marmelade. Nyd årstidens ost, en pikant leverpostej, rullepølse og en delikat laksequiche. Kalkunchorizo med en kant af krydderier serveres med tomat relish. Slut af med røræg, som komplimenteres af peberbacon og brunchpølse, og lad ikke dagen gå forbi uden at smage på vores søde anretning.

For vegetarerne tilbyder vi en brunch, der ikke går på kompromis med smag eller fylde. Udover surdejsbollen og rugbrødet, kan man nyde kikærtepostej, en cremet avocadocreme og friske pålæg. Quinoa-deller serveres med en lækker krydderurtedip, og den stegte falafel kombineres perfekt med vores tomatrelish. Vores vegetar-røræg, serveret med vegetarpølse, er en sand fornøjelse. For dem, der savner en smag af havet, kan røget laks tilkøbes.

Hver weekend, nøjagtigt fra 09:00 til 14:00, bliver Elfe et sandt brunch-paradis. Uanset om dit hjerte banker for den traditionelle eller vegetar-brunch, så er der noget for enhver smag. Nyd det sammen med friskbrygget kaffe eller en kølig drink, og gør din weekend ekstra særlig.

Vores hengivenhed til kvalitet

Hos Elfe går vi ikke på kompromis. Med et dybdegående kendskab til råvarer og en respekt for naturens skattekammer, stræber vi efter at bruge hele råvaren, og fremfor alt, hele dens smag. Vi mener, det er vores ansvar at udnytte ressourcerne optimalt og give dig en smagsoplevelse udover det sædvanlige.

Hyggelige Momenter skabes her

I hjertet af Risskov finder du Elfe, hvor hver detalje er designet med tanke på hygge. Vi elsker at være rammen om hyggelige stunder, uanset om det er morgen, middag eller aften. Over en brunch på Elfe kan venskaber fornyes, og de dyrebare øjeblikke med familien får plads til at styrke båndene. Nye bekendtskaber kan også opstå, for her er stemningen altid inkluderende. Vores vision er, at Elfe bliver det sted, hvor du deler grin, dybe samtaler, historier og minder, alt imens du nyder en kop friskbrygget kaffe eller et lækkert måltid i gode venners lag.

Så når du tænker på brunch i Risskov, så tænk på Elfe. Lad os være stedet for din næste uforglemmelige brunchoplevelse. Vi glæder os til at byde dig velkommen!

Morgenmad

Morgenstund har guld i mund – og starten på dagen er vigtig.

Frokost

Lækker dansk frokost med fokus på hygge, kvalitet og velsmag.

Junior favoritter

Børnenes favoritter kan findes her.
(Vores favoritter er flyttet til frokost- og aftenmenukortet)

Aften

Konceptet er enkelt hos Elfe – Velsmag, kvalitet og gennemskuelighed.